Για τις ηλεκτρικές συσκευές καλέστε 2105143998 & 2105157210
Για τις Ηλ. μικροσυσκευές, έπιπλα & όλα τα υπόλοιπα είδη καλέστε 2105143954

Καλάθι προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Καφετιέρες

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  1. Delonghi EN80.B Inissia Καφετιέρα για Κάψουλες Nespresso Πίεσης 19bar Black (0132191984)

    Κανονική Τιμή: 128,00 €

    Special Price 74,79 €

    Με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα, κομψό design, ελαφριά και εξοπλισμένη με εργονομική λαβή, η Inissia είναι μια «ευφυής», μικρή μηχανή που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερική διαρρύθμιση χώρου.

    Espresso και Lungo.

    Δε χρειάζεται να περιμένετε σχεδόν καθόλου για να ζεσταθεί η μηχανή πριν επιλέξετε το μέγεθος του καφέ σας. Με ένα άγγιγμα και αναμονή μόλις 25 δευτερολέπτων, το νερό αγγίζει την ιδανική θερμοκρασία για να φτιάξετε έως και 9 καφέδες χωρίς να χρειαστεί να γεμίσετε το χωρητικότητας 0,7 L δοχείο νερού της. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της δόσης με δύο προγραμματιζόμενα κουμπιά Espresso και Lungo(Espresso 40 ml & Lungo 110 ml).

    Αντλία υψηλής πίεσης
    Είναι εύκολη στη χρήση ενώ ταυτόχρονα προσφέρει άψογη ποιότητα καφέ, ισάξια με αυτή ενός επαγγελματία barista, χάρη στην απλή one-touch λειτουργία της και το κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας σύστημα εκχύλισης που διαθέτει, το οποίο αποδίδει πίεση έως και 19 bar.

    Kορυφαία ποιότητα καφέ.
    Το σύστημα καψουλών Nespresso ακολουθεί εξαιρετικά υψηλά standards στην επιλογή του καφέ. Δημιουργώντας ανακυκλώσιμες & αεροστεγείς κάψουλες αλουμινίου η Nespresso καταφέρνει να διατηρεί τη φρεσκάδα του καφέ της, προσφέροντας έτσι μία άψογη γευστική εμπειρία. Η Nespresso προσφέρει μια ευρεία ποικιλία καφέ που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

    Με σύστημα αποστράγγισης.
    Ο αναδιπλούμενος δίσκος αποστράγγισης εξυπηρετεί μεγαλύτερα μεγέθη κουπών και επανέρχεται κάτω αυτόματα όταν απομακρύνετε την κούπα σας για να συλλέξει τις επιπλέον σταγόνες.

    Εξοικονόμηση ενέργειας.
    Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας σβήνει αυτόματα τη μηχανή σας μετά από 9 λεπτά αδράνειας.

    Δοχείο νερού.
    Αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 0.7 λίτρων, αφαιρείται και πλένεται πολύ εύκολα.

    Rainforest Alliance Certified.
    Άνω του 80% της παραγωγής καφέ της Nespresso, προέρχεται από φάρμες που λειτουργούν σύμφωνα με το πρότυπο βιώσιμης ποιότητας ΑΑΑ, ενώ ποσοστό άνω του 40% της συνολικής παραγωγής καφέ προέρχεται από φάρμες που έχουν λάβει το σήμα Rainforest Alliance Certified.

    Μάθετε περισσότερα

    Εκτός αποθέματος

  2. Singer ES-851B Μηχανή Espresso 850W Πίεσης 20bar Μαύρη

    Κανονική Τιμή: 129,00 €

    Special Price 77,90 €

    Λειτουργία με αλεσμένο καφέ & κάψουλα espresso
    3 Θήκες φίλτρου: αλεσμένο καφέ και κάψουλα espresso

    Ακροφύσιο με ρυθμιζόμενη παραγωγή ατμού
    Για αφρόγαλα & πλούσια κρέμα cappuccino.

    Θήκη κάψουλας Espresso
    Αποσπάται και καθαρίζεται εύκολα, σε καθημερινή βάση.

    Αντλία πίεσης 20 bar
    Βαθύ φίλτρο για διπλή δόση καφέ, ρηχό φίλτρο για μονή δόση, φίλτρο για κάψουλα espresso δοσομετρητής & εξάρτημα πίεσης καφέ.

    Μάθετε περισσότερα
  3. Singer Μηχανή Espresso 850W Πίεσης 20bar Κόκκινη

    Κανονική Τιμή: 129,00 €

    Special Price 77,90 €

    Ημιαυτόματη μηχανή για καφέ espresso, της εταιρείας Singer. Η παροχή καφέ γίνεται με αλεσμένο espresso, στο μέγεθος κοπής που εσείς επιθυμείτε.
    Έτσι, εσείς καθορίζετε την ποσότητα του καφέ που τοποθετείται στο κλείστρο της ειδικά σχεδιασμένης χειρολαβής, και πατάτε το κουμπί της εκκίνησης, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της εκχύλισης.
    Kάθε φορά που φτιάχνετε καφέ θα πρέπει να γίνεται και καθαρισμός του κλείστρου ώστε να είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη χρήση.

    Είναι κατάλληλη επιλογή για άτομα που ενδιαφέρονται να πειραματιστούν ώστε να πετύχουν τη γεύση και την υφή που επιθυμούν.

    Διαθέτει ισχύ 850 Watt, και απαιτείται λίγος χρόνος μέχρι να ζεσταθεί το νερό για τη δημιουργία του καφέ. Συνήθως από 1100 Watt περίπου και άνω είναι μια συσκευή που θερμαίνει το νερό γρήγορα.

    Το δοχείο νερού είναι αποσπώμενο, άρα προσφέρει εύκολο γέμισμα και καθαρισμό, και έχει χωρητικότητα 1.5 λίτρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φτιάξει περίπου έως και 25 μονά φλυτζάνια ζεστού καφέ espresso, μέχρι να χρειαστεί να το ξαναγεμίσετε.

    Χάρη στο ακροφύσιο μπορείτε να αναμειγνύετε χειροκίνητα ατμό και γάλα για να δημιουργείτε αφρό με την ιδανική πυκνότητα για το ρόφημα με γάλα που προτιμάτε, όπως για παράδειγμα για cappuccino ή για latte.

    H πίεση που ασκεί το boiler στον καφέ ώστε να επιτευχθεί η εκχύλιση, αντιστοιχεί σε 20 bar. Οι συνήθεις τιμές που προτείνονται για έναν πλούσιο και κρεμώδη espresso είναι από 9 bar και άνω.

    Χαρακτηριστικά
    Ισχύς: 850W
    Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 1.5lt
    Πίεση: 20bar

    Μάθετε περισσότερα
  4. Καφετιέρα Nespresso Krups Vertuo Pop XN9205 Κόκκινο

    Κανονική Τιμή: 119,00 €

    Special Price 79,00 €

    Τύπος Καφετιέρας: Καφετιέρα Espresso Nespresso
    Σειρά: Vertuo
    Τύπος Καφέ: Nespesso κάψουλες
    Ο τύπος του καφέ που υποστηρίζει η συσκευή μερικές μηχανές μπορούν να δεχθούν σκόνη, κόκκους η ταμπλέτες καφέ
    Πίεση Ατμού: -
    Χρώμα: Κόκκινο
    Απολαύστε την τέλεια κούπα καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού χάρη στην τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion, που ενισχύει τα αρώματα κάθε χαρμανιού. Espresso, Double Espresso, Grand Lungo, Signature Mug… η επιλογή είναι δική σας!

    Μάθετε περισσότερα

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
Δωρεάν Αποστολή
Δωρεάν Parking
Για όλους τους πελάτες μας

BRAND & CLIENTS