Για τις ηλεκτρικές συσκευές καλέστε 2105143998 & 2105157210
Για τις Ηλ. μικροσυσκευές, έπιπλα & όλα τα υπόλοιπα είδη καλέστε 2105143954

Καλάθι προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Panasonic Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED TX-65LZ800E HDR (2022)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κανονική Τιμή: 1.399,00 €

Special Price 1.349,00 €

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

Panasonic Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED TX-65LZ800E HDR (2022)

Λεπτομέρειες

Η σειρά OLED TV LZ800 4K ζωντανεύει το περιεχόμενο. Απολαύστε ακριβείς λεπτομέρειες, λαμπερά χρώματα και βαθύ μαύρο, χάρη στο πάνελ OLED. Ακούστε τα πάντα με τον ήχο surround Dolby Atmos®. Συνδεθείτε με HDMI 2.1 για μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.
Δείτε τα όλα. Νιώστε τα όλα.
Εδώ και τώρα. Το συνηθισμένο γίνεται κινηματογραφικό. Είναι κάτι περισσότερο από το να παρακολουθείτε απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι να μαγεύεστε από αυτό. Δημιουργημένη από επαγγελματίες κινηματογραφιστές, μόνο η 4K OLED τηλεόραση μας σάς προσφέρει μια εκπληκτική εικόνα που κυριολεκτικά σας κόβει την ανάσα. Με ήχο surround 3D που διεγείρει όλες τις αισθήσεις, είναι σαν να βρίσκεστε ακριβώς μέσα στη σκηνή της ταινίας. Όλες οι τεχνολογίες μας είναι φτιαγμένες για να συγκινούν και να εμπνέουν, μετατρέποντας την καθημερινότητά σας σε κινηματογραφική εμπειρία.
Για πραγματικά βαθύ μαύρο
OLED & επεξεργαστής HCX Pro AI - Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν ανεξάρτητες αυτοφωτιζόμενες κυψέλες για τη δημιουργία φυσικών χρωμάτων και υψηλή αντίθεση ώστε το μαύρο να είναι πραγματικά μαύρο. Παράλληλα, ο επεξεργαστής HCX Pro AI αναλύει άμεσα την εικόνα, βελτιώνει την πιστότητα των χρωμάτων, την αντίθεση και την ευκρίνεια, για καλύτερη απόδοση της εικόνας.
Dolby Atmos®
Dolby Atmos® - βρίσκεται στους πιο πρόσφατους κινηματογράφους και στις premium τηλεοράσεις μας και εκφράζει τον ήχο με εκπληκτική καθαρότητα, πλούσιο και με βάθος. Τα ηχητικά εφέ τοποθετούνται με ακρίβεια στον εικονικό χώρο και χρόνο για να σας παρασύρουν.
Κινηματογραφικός ήχος surround
Κινηματογραφικός ήχος surround - Συνοδεύει την μεγάλη εικόνα και σας παίρνει από τον καναπέ σας για να σας πάει στην καρδιά της ταινίας. Τα ενσωματωμένα ηχεία και η επεξεργασία του ήχου αποδίδουν έναν ήχο που χάνεσαι μέσα του - απογειώνοντας την διασκέδαση σε νέα επίπεδα.
Auto AI
Auto AI - Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, οι υψηλής ποιότητας τηλεοράσεις μας αναλύουν το εισερχόμενο σήμα και προσαρμόζουν άμεσα τα χαρακτηριστικά της εικόνας. Το Auto AI γνωρίζει τις ρυθμίσεις για σπορ, κινηματογραφικές και άλλες σκηνές και τις εφαρμόζει ανάλογα. Απλά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη θέαση.
Intelligent sensing / Έξυπνη ανίχνευση
Προηγμένη έξυπνη ανίχνευση - ανιχνεύοντας τη θερμοκρασία χρώματος του περιβάλλοντος χώρου και τη φωτεινότητα του, προσαρμόζει την εικόνα για να προσφέρει μια πιο φυσική εμπειρία όταν, για παράδειγμα, παρακολουθείτε κάτω από φώτα θερμού χρώματος τη νύχτα.
Βέλτιστη φωτεινότητα και χρώμα - σε όλες τις συνθήκες
Multi HDR - Με την υποστήριξη όλων των φορμά HDR (High Dynamic Range) οι premium τηλεοράσεις μας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση - ανεξάρτητα από την πηγή εικόνας. Η φωτεινότητα και το χρώμα βελτιστοποιούνται σκηνή με σκηνή, είτε η πηγή είναι Dolby Vision, HLG, HDR10 είτε το νέο φορμά HDR10+ Adaptive.
Τέλεια εικόνα για κάθε συνθήκη φωτισμού
Dolby Vision® IQ - βελτιστοποιεί έξυπνα την τηλεόραση σας για τέλεια εικόνα στο δωμάτιό σας κάθε στιγμή. Είτε το σαλόνι σας είναι εντελώς σκοτεινό είτε έντονα φωτισμένο, το Dolby Vision IQ προσαρμόζεται δυναμικά στον μεταβαλλόμενο φωτισμό του δωματίου και προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Home cinema όπως θα το ήθελε ο σκηνοθέτης κάτω από οποιονδήποτε φωτισμό
Λειτουργία Filmmaker με Intelligent sensing - Οι εταιρείες καταναλωτικών ηλεκτρονικών και οι κορυφαίοι σκηνοθέτες ταινιών δημιούργησαν την λειτουργία Filmmaker Mode. Με ένα μόνο πλήκτρο ρυθμίζεται η χρωματική παλέτα, η αντίθεση, η αναλογία πλευρών και ο ρυθμός καρέ της ταινίας, όπως την έχει οραματιστεί ο σκηνοθέτης. Η εικόνα προσαρμόζεται αυτόματα ακόμα και αν αλλάξουν τα επίπεδα φωτισμού.
Σειρές του Netflix βαθμονομημένες με ακρίβεια ακόμη και σε σκοτεινό ή φωτεινό περιβάλλον
Λειτουργία Netflix Adaptive Calibrated - Aπολαύστε την καλύτερη δυνατή εικόνα από το Netflix και παρακολουθήστε περιεχόμενο 4Κ υψηλής ποιότητας στο σπίτι σας όπως ακριβώς το είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης. Με έξυπνη ανίχνευση, προσαρμόζει τις εικόνες ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη θέαση με οποιοδήποτε φωτισμό.
Προβάλλετε την αγαπημένη σας σειρά του Netflix
Γνωρίζατε ότι μπορείτε εύκολα να προβάλλετε εκπομπές του Netflix από το smartphone σας στην τηλεόραση Panasonic; Απλά συνδέστε και τις δύο συσκευές στο WiFi, πατήστε το εικονίδιο Cast και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Γιατί δεν το δοκιμάζετε βλέποντας "Stranger Things";
Διαισθητική Smart TV
My Home Screen 7.0 - Αυξάνει την προσβασιμότητα και την ευκολία χρήσης της Smart TV. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να προσαρμόζουν δημοφιλείς ρυθμίσεις με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Καρφιτσώστε τα αγαπημένα, όπως εφαρμογές video streaming, στην αρχική οθόνη σας για να βλέπετε μόνο αυτά που χρησιμοποιείτε.
Η ζωή σας σε αρμονία με την τηλεόρασή σας
my Scenery - Οι νέες premium τηλεοράσεις μας μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεσή σας ακόμη και όταν δεν παρακολουθείτε τηλεόραση. Με το my Scenery μπορείτε να κάνετε μια επιλογή από χαλαρωτικές εικόνες και βίντεο ή να ορίσετε τις δικές σας, ώστε να αντικατοπτρίζουν τη διάθεσή σας ή την ώρα της ημέρας. Ιδανικό για χαλάρωση ή προετοιμασία για ύπνο.
Παρακολουθήστε αυτό που αγαπάτε, ελέγξτε το με τη φωνή σας.
Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση στην ψυχαγωγία, λάβετε απαντήσεις στην οθόνη, ελέγξτε έξυπνες συσκευές και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας - απλώς ρωτήστε το Google.
Με τις διαισθητικές φωνητικές εντολές θα έχετε συνεχή εμπειρία ελέγχου
Η ενσωματωμένη λειτουργία της Alexa υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων. Ζητήστε την πρόγνωση του καιρού, απολαύστε τις αγορές σας στο Amazon, αναπαράγετε μουσική και διαχειριστείτε εύκολα τη λειτουργία των έξυπνων οικιακών συσκευών απλά μιλώντας στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.
Παιχνίδι με εκπληκτική ταχύτητα, ανάλυση και κίνηση
Game Mode Extreme - H Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme σημαίνει ότι η νέα τηλεόρασή μας OLED 4K είναι έτοιμη για δράση, καθώς υποστηρίζει HDMI 2.1 με υψηλούς ρυθμούς καρέ (HFR), το μεταβλητό ποσοστό ανανέωσης (VRR) και το AMD FreeSync Premium, για νέα επίπεδα ρεαλισμού, που απαιτούν οι πρόσφατες συσκευές παιχνιδιών.
Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού
Game Control Board (Πίνακας ελέγχου παιχνιδιών) - Απολαύστε ευκολότερες και πιο έξυπνες ρυθμίσεις παιχνιδιών κατά τη σύνδεση παιχνιδομηχανών στην τηλεόραση μέσω HDMI. Ο νέος πίνακας ελέγχου παιχνιδιών εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι και μπορείτε εύκολα να ελέγξετε την κατάσταση των ρυθμίσεων. Για να κάνετε την εμπειρία σας στο παιχνίδι ακόμα πιο ομαλή, η πρόσβαση σε αυτό μπορεί να γίνει με 1 ενέργεια, αν προσαρμόσετε το πλήκτρο My APP.
Δέκτης Penta
Τηλεοπτική λήψη επί πέντε: Εκτός από δορυφορική, καλωδιακή και κεραία, ο δέκτης Penta υποστηρίζει δύο ακόμα διαδρομές σήματος. Με τη λήψη μέσω του Διαδικτύου (IPTV) και του οικιακού δικτύου (TV/IP), μπορείτε να επιλέξετε τη θέση της τηλεόρασης σας ανεξάρτητα από την υποδοχή της κεραίας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε το τηλεοπτικό σας πρόγραμμα σε κάθε δωμάτιο, χωρίς επιπλέον σύνδεση τηλεόρασης.
Προδιαγραφές

Εικόνα

Τεχνολογία panel : 4K OLED
Ανάλυση (Π x Υ) : 4K Ultra HD/3.840 x 2.160
Τεχνολογία απεικόνισης της κίνησης : Ομαλή κίνηση με Drive Pro
Υποστήριξη πολλαπλών φορμά HDR : HDR10+ Adaptive / HDR10 / HLG / DolbyVision IQ / HLG Photo
Ρύθμιση φωτισμού/αντίθεση :OLED / Απόλυτη αντίθεση
Χρωματικός χώρος : Ευρύ φάσμα χρωμάτων
Dolby Vision IQ : Ν
HDR10+ Adaptive :Ν
Λειτουργία Filmmaker : Ν (με έξυπνη ανίχνευση)
Επεξεργαστής : Επεξεργαστής HCX Pro AI
Auto AI για την εικόνα : Ν
Λειτουργία εικόνας : Αυτόματο AI / Δυναμική / Κανονική / Cinema / True Cinema / FILMMAKER / Προσαρμογή / Επαγγελματικό (Photo) / Επαγγελματικό 1 (isfccc) / Επαγγελματικό 2 (isfccc) / Αθλητικά / Παιχνίδια / DolbyVision (Ζωντανό / IQ / Σκοτεινό) / Προσαρμοσμένο για Netflix
Λειτουργία isf : Ν
Calman READY : N (Internal Pattern Generator)

Ήχος

Dolby Atmos : Ν
Ήχος surround : Κινηματογραφικός ήχος surround
Έξοδος ηχείων : 30 W (15 W x 2)
Auto AI για ήχο : —
Λειτουργία ήχου : Τυπικό / Mουσική / Ομιλία / Γήπεδο / Προσαρμοσμένο

Έξυπνες λειτουργίες

Smart TV : my Home Screen 7.0
my Scenery : Ν
Ενσωματωμένο Google Assistant : Ν
Λειτουργεί με το Google Assistant : Ν
Ενσωματωμένο Alexa : Ν
Συμβατή με το Alexa : Ν
Εφαρμογή Panasonic TV Remote 3 (σύρατε & μοιραστείτε) : Ν
Οικιακό δίκτυο : Ν (Διακομιστής/πελάτης)
IP Home Control : Ν
Εσωτερικό TV streaming (SATIP/DVB-IP) : Ν (Διακομιστής/πελάτης)
Πρόγραμμα περιήγησης : Ν
Ενσωματωμένο Easy Mirroring (κατοπτρισμός εικόνας) / Eνσωματωμένο Chromecast: Εύκολος κατοπτρισμός (mirroring)
Media Player: Ν (2.0)
Υποστηριζόμενα φορμά : AVI/HEVC/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS/AV1, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/Φωτογραφία WAV, JPEG/HLG

Παιχνίδια

Λειτουργία παιχνιδιού : N (Λειτουργία Game Mode Extreme με Game Control Board - Πίνακας ελέγχου παιχνιδιού)
Υποστήριξη HDMI 2.1 VRR : Ν
Υποστήριξη HDMI 2.1 HFR - 120Hz : Ν
AMD Freesync Premium : Ν

Συνδεσιμότητα

Ενσωματωμένο ασύρματο LAN : Ν
Bluetooth : Ν
HID / HOGP (πληκτρολόγιο/ποντίκι) :
A2DP (Στερεοφωνικός ήχος: Μονή Είσοδος / Διπλή Έξοδος )
Σύνδεση ήχου Bluetooth : Ν

Υποδοχές

Είσοδοι HDMI : 4 (πλευρικά: 1, κάτω: 3)
HDCP : N (HDCP 2.3)
Υποστήριξη χαρακτηριστικών HDMI: Λειτουργία υποστήριξης HDMI 2.1
eARC (Eνισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου) (είσοδος 2)
ALLM (Λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης) (Όλες οι είσοδοι)
VRR (Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης) (είσοδος 1 & 2)
4K HFR (Υψηλός ρυθμός καρέ ) (είσοδος 1 & 2)
AMD Freesync Premium (είσοδος 1 & 2)
HDMI Signal Power Link : Ν
USB : 3 (2 πλευρικά, 1 κάτω USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2)
Ethernet : 1
CI (Κοινή διεπαφή) : 2 (CI Plus, Έκδοση 1.4, ECP)
Αναλογική είσοδος εικόνας : M3 x 1 (κάτω)
Eίσοδος βίντεο Component (κοινή με είσοδο βίντεο Composite) : —
Ψηφιακή έξοδος ήχου (οπτική) : 1 (κάτω)
Ψηφιακή έξοδος ήχου (ομοαξονική) : —
Είσοδος PC (VGA) + Eίσοδος ήχου PC : —
Έξοδος ακουστικών : 1 (πλάι, με δυνατότητα εναλλαγής σε Subwoofer)

Λήψη

Ψηφιακός δέκτης : DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Αναλογικός δέκτης : Ν
Μετάδοση δεδομένων : Hbb TV
Λήψη teletext : 2000P
Εγγραφή USB-HDD : Ν (με Rewind Live TV)
Πολλαπλά παράθυρα : 2T PAP/PAT
Έλεγχος HDAVI : Ν
Φωνητική καθοδήγηση : Ν
EPG : Ν
Γλώσσες μενού οθόνης : 27 Γλώσσες
Διπλός δέκτης : Ν
Σχεδίαση : —
Δεδομένα ενέργειας
Εμπορικό σήμα προμηθευτών : Panasonic
Κωδικός μοντέλου : TX-65LZ800E
Μέγεθος ορατής οθόνης (διαγώνιος) : 164 εκ. / 65 ίντσες
Κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής : 0,5 W
Κατανάλωση σε κατάσταση απενεργοποίησης : 0,3W
Ανάλυση οθόνης : 3.840 x 2.160
Τροφοδοσία ρεύματος : AC 220 - 240 V, 50/60 Hz
Ονομαστική κατανάλωση ισχύος : 387 W
Αισθητήρας περιβάλλοντος (CATS) : Ν

Γενικά

Παρεχόμενο αξεσουάρ : Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (χωρίς βάση) : 1.448 x 835 x 69 χιλ.
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) (με βάση) : 1.448 x 889 x 303 χιλ.
Βάρος (χωρίς βάση) : 17 κιλά
Βάρος (με βάση) : 21 κιλά
Διαστάσεις βάσης (Π x Β) : 400 x 303 χιλ.
Συμβατό με VESA : Ν
Διάσταση VESA (Π x Υ) : 300 x 300 χιλ.
Διαστάσεις εξωτερικής συσκευασίας (Π x Υ x Β) : 1.811 x 975 x 234 χιλ.
Συνολικό βάρος (με τη συσκευασία) : 30 κιλά

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κλίμακα Προϊόντος Μεγάλο - Ακανόνιστο
Brand PANASONIC
MPN - ISBN Όχι
Διαστάσεις Όχι

Αξιολογήσεις Πελατών

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

You're reviewing: Panasonic Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED TX-65LZ800E HDR (2022)

Κλίμακα Προϊόντος: Μεγάλο - Ακανόνιστο


Τρόποι Αποστολής

Περιοχές:

  • Αττική
  • Υπόλοιπη Ελλάδα

Κλίμακες:

  • Δωρεάν Αποστολή
  • Μικρά προϊόντα
  • Μεσαία προϊόντα
  • Μεγάλα προϊόντα ή ακανόνιστου μεγέθους

Αθήνα*:

  • ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
  • Υπάρχει ενιαία χρέωση 14.90€

Αθήνα*:

  • ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
  • ΣΥΣΚΕΥΕΣ/ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • Δωρεάν μεταφορικά όταν > 60€
  • Όταν κάτω από 60€:
  • Δωρεάν: 0€
  • Μικρά: 3€
  • Μεσαία: 3€
  • Μεγάλα: 3€

Υπόλοιπη Ελλάδα:

Για κάθε ύψος παραγγελίας:

  • Δωρεάν: 0€
  • Μικρά: 5,60€
  • Μεσαία: 15€
  • Μεγάλα: 40€

(*Δείτε εδώ τους ταχυδρομικούς κωδικούς στους οποίους παραδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ: Τ.Κ.)

Αποστολή με courier ή μεταφορική

Αναλόγως του όγκου και του βάρους των προϊόντων καθώς και του σημείου παράδοσης, θα επιλέγει ο κατάλληλος τρόπος αποστολής. Ενδέχεται το κόστος μεταφοράς να είναι μικρότερο ή και μεγαλύτερο, το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρινήσεις πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Τιμή μετρητοίς: 1.349,00 €

Το προϊόν μπορείτε να το αγοράσετε και με δόσεις.

  x  

Τον αριθμό των δόσεων θα τον επιλέξετε τη στιγμή της πληρωμής.


Συνοπτικός Πίνακας Δόσεων

  • 2 x 701,48 € = 1.402,96 €
  • 3 x 467,65 € = 1.402,95 €
  • 4 x 350,74 € = 1.402,96 €
  • 5 x 280,59 € = 1.402,95 €
  • 6 x 233,83 € = 1.402,98 €
  • 7 x 208,13 € = 1.456,91 €
  • 8 x 182,12 € = 1.456,96 €
  • 9 x 161,88 € = 1.456,92 €
  • 10 x 145,69 € = 1.456,90 €
  • 11 x 132,45 € = 1.456,95 €
  • 12 x 121,41 € = 1.456,92 €
  • 13 x 116,22 € = 1.510,86 €
  • 14 x 107,92 € = 1.510,88 €
  • 15 x 100,73 € = 1.510,95 €
  • 16 x 94,43 € = 1.510,88 €
  • 17 x 88,88 € = 1.510,96 €
  • 18 x 83,94 € = 1.510,92 €
  • 19 x 82,36 € = 1.564,84 €
  • 20 x 78,24 € = 1.564,80 €
  • 21 x 74,52 € = 1.564,92 €
  • 22 x 71,13 € = 1.564,86 €
  • 23 x 68,04 € = 1.564,92 €
  • 24 x 65,20 € = 1.564,80 €
  • 25 x 64,75 € = 1.618,75 €
  • 26 x 62,26 € = 1.618,76 €
  • 27 x 59,96 € = 1.618,92 €
  • 28 x 57,81 € = 1.618,68 €
  • 29 x 55,82 € = 1.618,78 €
  • 30 x 53,96 € = 1.618,80 €
  • 31 x 52,22 € = 1.618,82 €
  • 32 x 50,59 € = 1.618,88 €
  • 33 x 49,05 € = 1.618,65 €
  • 34 x 47,61 € = 1.618,74 €
  • 35 x 46,25 € = 1.618,75 €
  • 36 x 44,97 € = 1.618,92 €
Δωρεάν Αποστολή
Δωρεάν Parking
Για όλους τους πελάτες μας

BRAND & CLIENTS

Panasonic Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED TX-65LZ800E HDR (2022)

EUR

1.399,00 €

0