Για τις ηλεκτρικές συσκευές καλέστε 2105143998 & 2105157210
Για τις Ηλ. μικροσυσκευές, έπιπλα & όλα τα υπόλοιπα είδη καλέστε 2105143954

Καλάθι προϊόν - 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Ηλεκτρονικά Παιχνίδια

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Kaissa Θρύλοι της Αντόρ 111304

    Κανονική Τιμή: 40,00 €

    Special Price 32,90 €

    Το βασίλειο της Άντορ βρίσκεται σε κίνδυνο. Μέσα από τα δάση και τα βουνά, οι εχθροί του Βασιλιά Μπράντουρ έχουν κινητοποιήσει τις δυνάμεις τους και έχουν ξεκινήσει την πορεία τους προς το κάστρο.
    Μόνο η ομάδα των ηρώων σας μπορεί να τους σταματήσει. Μπορείτε να εμποδίσετε τα τέρατα από το να καταλάβουν το κάστρο;
    Οι Θρύλοι της Άντορ είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι συνεργασίας όπου οι ήρωες πρέπει να προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τη χώρα από τους εισβολείς. Για να προστατέψουν τα σύνορα της Άντορ θα αναλάβουν πολλές αποστολές. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, θα πρέπει να βρουν τη μάγισσα, να επισκεφτούν τους νάνους στο Ορυχείο και να αντιμετωπίσουν έναν αρχαίο Δράκο.

    Μάθετε περισσότερα
  2. Kaissa Doom 110079

    Κανονική Τιμή: 39,99 €

    Special Price 31,73 €

    Κατάλληλο για 6 παίκτες, ηλικίας 16+ ετών.

    Ένας παίκτης παίρνει τον έλεγχο των ορδών των εισβολέων που έχουν κατακλύσει τη βάση της UAC στον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γίνονται σκληροτράχηλοι στρατιώτες, οι οποίοι πολεμούν για να σώσουν τις ζωές τους αλλά και όλη την ανθρωπότητα. Για να νικήσουν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες τους και να λειτουργήσουν σαν ομάδα, ενώ εξερευνούν τους σκοτεινούς διαδρόμους και τα γεμάτα τέρατα δωμάτια της βάσης. Αν δεν το κάνουν, οι υπηρέτες του Χάους θα καταστρέψουν την ανθρωπότητα.

    Μάθετε περισσότερα
  3. Gigamic Quixo Classic KAISSA GIG03

    30,00 €

    Με αυτό το παιχνίδι υπάρχουν 25 ξύλινοι κύβοι παγιδευμένοι στο ταμπλό του παιχνιδιού.
    Ο κάθε παίκτης με τη σειρά κινούν τους κύβους προσπαθώντας να εκτοπίσουν τους άλλους. Ο πρώτος παίκτης που θα καταφέρει να σχηματίσει μια σειρά από 5 ίδιους κύβους, είναι ο νικητής.

    Είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής για 2-4 παίκτες ηλικίας 6 ετών και άνω, ενώ η μέση διάρκεια του παιχνιδιού είναι 15 λεπτά.

    Μάθετε περισσότερα
  4. Kaissa Catan Τζούνιορ 112691

    30,00 €

    Κατάλληλο για 2-4 παίκτες, 6+ ετών με μέση διάρκεια παιχνιδιού 30 λεπτών.

    Στεριά στον ορίζοντα! Οργώστε τη θάλασσα με τα πλοία σας, ανακαλύψτε νησιά και χτίστε τα πειρατικά σας λημέρια! Για να το πετύχετε, θα χρειαστείτε ξύλο, σπαθιά και χρυσάφι. Όσοι τοποθετήσουν τα λημέρια τους στις σωστές θέσεις, με λίγη τύχη θα μπορέσουν γρήγορα να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξουν καινούργια πλοία και λημέρια. Αν δεν ήταν και ο κακός Καπετάν Άρπαγας, που πάντα μπλέκει στα πόδια σας.

    Με το Catan Τζούνιορ, ακόμα και οι μικροί φίλοι του Catan, ηλικίας 6 ετών και άνω, θα μπορέσουν να παίξουν το διάσημο παιχνίδι – και θα αρέσει και στους μεγάλους!

    Μάθετε περισσότερα
  5. Kaissa Το Χρονικό Ενός Εγκλήματος 113100

    30,00 €

    Το Χρονικό ενός Εγκλήματος είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι έρευνας εγκλημάτων. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία «Σάρωσε & Παίξε», που ενώνει τα ψηφιακά με τα επιτραπέζια παιχνίδια, σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πολλές διαφορετικές έρευνες με τα ίδια περιεχόμενα. Ανακρίνετε τους υπόπτους, μαζέψτε στοιχεία, και συλλάβετε τον δολοφόνο πριν τελειώσει

    Μάθετε περισσότερα
  6. Kaissa Η Πολιορκία - Καταπέλτες και Κάστρα 113957

    30,00 €

    Είστε ένας Στρατηγός, και θα οδηγήσετε τα στρατεύματα σας στη νίκη… ή σε μια ταπεινωτική ήττα. Χτίστε το κάστρο σας για να προφυλάξετε τους στρατιώτες σας, και μετά χρησιμοποιήστε τον καταπέλτη σας για να εκτοξεύσετε μεγάλες πέτρες στον αντίπαλο στρατό! Όταν όλα τα στρατεύματα ενός στρατού πέσουν, η μάχη τελειώνει. Ο νικητής στρατός πρέπει να έχει τουλάχιστον έναν στρατιώτη όρθιο.

    Πυρ!

    Μάθετε περισσότερα
  7. Kaissa Carcassonne: Star Wars Edition 112077

    29,99 €

    Κατάλληλο για 2-5 παίκτες, 7+ ετών.

    Ζήστε εκπληκτικές περιπέτειες στο Σύμπαν του Star Wars με τους κανόνες του Carcassonne (τα Κάστρα του Μυστρά)! Φοβερές μονομαχίες με σκοπό την κυριαρχία σε ένα μακρινό γαλαξία σας περιμένουν. Νικήστε στις αποφασιστικές μάχες και αξιοποιήστε τα στρατεύματά σας με τον καλύτερο τρόπο, στο δρόμο προς την τελική νίκη. Ας είναι η δύναμη μαζί σας!

    Μάθετε περισσότερα
  8. Gigamic Quarto Classic KAISSA GIG01

    29,90 €

    Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν 16 διαφορετικά κομμάτια το καθένα από τα οποία έχει 4 ιδιότητες. Ο στόχος του κάθε παίκτη είναι να μπορέσει να βάλει στη σειρά 4 από αυτά τα κομμάτια με την ίδια ιδιότητα. Η δυσκολία όμως είναι ότι το πιο κομμάτι τοποθετείται κάθε φορά δεν είναι του ίδιου του παίκτη, αλλά του αντιπάλου.

    Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για 2 άτομα ηλικίας 6 ετών και άνω, ενώ η μέση διάρκεια του παιχνιδιού είναι 15 λεπτά.

    Μάθετε περισσότερα

    Εκτός αποθέματος

  9. Kaissa Επιτραπέζιο Παιχνίδι Project L για 1-4 Παίκτες 8+ Ετών 114438

    Κανονική Τιμή: 35,00 €

    Special Price 28,99 €

    Παίχτες: 1-4
    Ηλικία: 8+
    Διάρκεια παιχνιδιού: 30'
    Γλώσσες: Ελληνικά
    Επέκταση: Όχι
    Εύκολο να το μάθεις, δύσκολο να το κατακτήσεις!
    Οι παίκτες ξεκινάνε το παιχνίδι με δυο κομμάτια. Χρησιμοποιούν αυτά τα κομμάτια για να ολοκληρώσουν γρίφους, να κερδίσουν πόντους νίκης αλλά και νέα κομμάτια, τα οποία θα τους βοηθήσουν να ολοκληρώσουν πιο κερδοφόρους (αλλά και πιο δύσκολους) γρίφους.

    Περιεχόμενα: 90 κομμάτια, 52 γρίφοι, 4 επιφάνειες, κανόνες

    Μάθετε περισσότερα
  10. Kaissa Επιτραπέζιο Παιχνίδι Unlock! Μυστικές Περιπέτειες για 2-6 Παίκτες 10+ Ετών 112608

    Κανονική Τιμή: 35,00 €

    Special Price 28,95 €

    Παίχτες: 1-6
    Ηλικία: 10+
    Διάρκεια παιχνιδιού: 60'
    Γλώσσες: Ελληνικά
    Αν σας άρεσε το πρώτο Unlock, με αυτό εδώ σίγουρα θα ενθουσιαστείτε! Τρεις νέες περιπέτειες σας περιμένουν, έτοιμες να δοκιμάσουν την ταχύτητα της σκέψης σας, την παρατηρητικότητα και την λογική σας: Μια νέα ιστορία με τον σατανικό Καθηγητή Άπλευρο, μια περιπέτεια στην Άγρια Δύση, με Ντεσπεράντο, Ινδιάνους και μια μυστηριώδη κλοπή, και ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του Μάγου του Οζ, όπου η Ντόροθι και οι φίλοι της τα βάζουν με την Κακιά Μάγισσα της Δύσης!

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Το UNLOCK! απαιτεί μια δωρεάν εφαρμογή (για Android και iOS) για να παιχτεί. Όταν την κατεβάσετε, δεν χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ για να παίξετε

    Μάθετε περισσότερα

Πλέγμα  Λίστα 

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Δωρεάν Αποστολή
Δωρεάν Parking
Για όλους τους πελάτες μας

BRAND & CLIENTS